top of page
MEI
Keramiek boetseren

WIJ HEBBEN SINDS DIT JAAR EEN KERAMIEKOVEN IN ONS ATELIER EN ZIJN ONS VOLOP AAN HET VOORBEREIDEN VOOR DE EERSTE BAK. WE WACHTEN UITERAARD TOT ONZE OVEN VOLLEDIG VOL ZIT. HELP JIJ MEE DOOR WERKJES TE MAKEN? HET KAN ECHT VANALLES ZIJN, EEN MAGNEETJE VOOR AAN DE FRIGO, KOFFIETAS, ONDERZETTERS OF ZELFS EEN NIET FUNCTIONEEL KUNSTWERK...

4 & 23 MEI, 12 JUNI
14:00-18:30
@ atelier HUB 1e verdiep
Crystal Ship + GO cart

LEUKE WANDELING OF EEN GO CART ROUTE, DE KEUZE LATEN WE AAN JULLIE. WAT WEL ZEKER IS, IS DAT WE EEN TOCHT GAAN MAKEN LANGS DE BOEIENDE CRYSTAL SHIP KUNSTWERKEN DIE VERSPREID LIGGEN IN OOSTENDE. NEEM JIJ TIJDENS DE TOCHT ONZE INSTAGRAM STORIES OVER?

11 MEI
15:00 - 18:00
1UUR GOCARTS
Vertrekken aan het jeugdhuis
Prijs:€8
Prijs voor leden:€7
Inschrijven DM Insta of Lizy@jhdekorre.be
Gastronomische woensdag: Taco editie

KOM NAAR ONZE GEZELLIGE KOOKWORKSHOP BIJ JEUGDHUIS DE KORRE! WE GAAN SAMEN TACO'S MAKEN. LEER LEUKE RECEPTEN EN GENIET VAN HEERLIJK ETEN MET VRIENDEN. JE BENT VAN HARTE WELKOM!

Movienight met snacks!

KOM NAAR ONZE GEZELLIGE FILMAVOND IN JEUGDHUIS DE KORRE! WIJ ZORGEN VOOR DE LEKKERE SNACKS, TERWIJL DE JONGEREN DE FILM KIEZEN. GEWELDIGE AVOND VERZEKERD!

15 MEI
16:00 - 20:00
@ Instuif JH De Korre
Prijs: €5
Prijs voor leden: €3
17 MEI
start 20:00
@ Instuif JH De Korre
Rad van Fortuin bouwen

ONTDEK ONS SPANNENDE NIEUWE PROJECT: HET RAD VAN FORTUIN! 🎡 WE BOUWEN DIT SPECIAAL VOOR HET OOSTENDS JONGEREN FESTIVAL 'SCHOOL IS OUT'. NA HET FESTIVAL KOMT HET RAD NAAR ONS JEUGDHUIS, WAAR WE HET GEBRUIKEN TIJDENS ONZE GEZELLIGE INSTUIF. SPEEL MEE EN WIN LEUKE PRIJZEN! 🎉

18 MEI
15:00 - 19:00
@ Instuif JH De Korre
Groep Intro x HUB:
Linosnede

KOM NAAR ONS ATELIER HUB EN DOE MEE MET GROEP INTRO! WE GAAN SAMEN AAN DE SLAG MET LINOLEUMDRUKKEN. ONTDEK HOE JE DEZE AMBACHTELIJKE KUNSTVORM KUNT BEHEERSEN EN CREEER JE EIGEN UNIEKE KUNSTWERKEN. HET WORDT EEN LEUKE EN CREATIEVE ERVARING DIE JE NIET WILT MISSEN!

22 MEI
13:30 - 15:30
@ atelier HUB 1e verdiep
Dyade x HUB:
Resin printen

KOM NAAR ONS ATELIER HUB EN ONTMOET DYADE VZW! ONTDEK HET VERSCHIL TUSSEN EEN FDM-PRINTER EN EEN RESINPRINTER. SAMEN GAAN WE ONZE EIGEN SLEUTELHANGER MAKEN MET STUKKEN DIE WE HEBBEN GEPRINT MET ONZE RESINPRINTER. DOE MEE EN LEER IETS NIEUWS!

29 MEI
14:00 - 17:00
@ atelier HUB 1e verdiep
Ijsjes @ Pegasus

HEY JONGENS EN MEIDEN! KEN JE ONS NOG NIET? GEEN ZORGEN! ONZE TEAMLEDEN ZIJN OP EEN MISSIE OM JOU TE VINDEN! WE BEGEVEN ONS NAAR DE FIETSENSTALLINGEN VAN HET PEGASUS EN HET GEITENPLEINTJE, EN WE KOMEN NIET ALLEEN! WE HEBBEN LEKKERE IJSJES BIJ ONS! KOM LANGS, PRAAT MET ONS EN ONTDEK ALLES WAT JEUGDHUIS DE KORRE TE BIEDEN HEEFT! 🎉

30 MEI
16:00 - 17:00
@Pegasus & Geitenpleintje
FIFA toernooi

DUIK IN DE WERELD VAN VOETBAL EN GAMEN BIJ JEUGDHUIS DE KORRE! WE ORGANISEREN EEN SPANNEND FIFA-TOERNOOI OP DE PLAYSTATION IN ONZE GEZELLIGE INSTUIF. KOM LANGS, SPEEL MEE EN LAAT ZIEN DAT JIJ DE BESTE BENT OP HET VIRTUELE VOETBALVELD!

30 MEI
19:00 - 23:00
@Instuif JH De Korre
JUNI
1 JUNI
VERTREK 15:00
@Instuif JH De Korre
Prijs: €15
Prijs voor leden: €12
Inschrijven verplicht! DM Insta of Lizy@jhdekorre.be
Karten in Middelkerke

KLAAR VOOR EEN SPANNENDE KARTERVARING OP HET CIRCUIT IN MIDDELKERKE? WE VERZAMELEN BIJ JEUGDHUIS DE KORRE EN GAAN SAMEN MET DE TRAM NAAR DE BESTEMMING. VERGEET JE TRAMKAARTJE NIET! ALS JE AL EEN XTREME LIDKAART HEBT, IS HET HANDIG OM DIE MEE TE NEMEN. HET WORDT EEN DAG VOL ACTIE EN PLEZIER, DUS MIS HET NIET!

5 JUNI
16:00 - 20:00
@Instuif JH De Korre
Prijs: €5
Prijs voor leden: €3
Gastronomische woensdag: verrassing

KOM EN LEER MET ONS KOKEN! WE HOUDEN EEN GEZELLIGE KOOKWORKSHOP IN ONS JEUGDHUIS. DE MENU WORDT BEPAALD DOOR JULLIE! WAT WIL JE LEREN KOKEN? LAAT HET ONS WETEN, EN WE GAAN SAMEN AAN DE SLAG!

7 JUNI
19:00 - ...?
@Instuif JH De Korre
Prijs: €7.5
Prijs voor leden: €5
BAL MARGINAL

KOM NAAR HET BAL MARGINAL, EEN LEGENDARISCH EVENEMENT VAN JEUGDHUIS DE KORRE! VOOR SLECHTS 5 EURO KRIJG JE DE HELE AVOND ONBEPERKT FRISDRANK EN CARAPILS. MAAR ER IS EEN TWIST: JE MOET ER LEKKER MARGINAAL UITZIEN OM BINNEN TE KOMEN! DUS TREK JE MEEST EXTRAVAGANTE OUTFIT AAN EN LAAT ZIEN WAT JE IN HUIS HEBT. AAN HET EINDE VAN DE AVOND WORDT DE TITEL VAN KING EN QUEEN UITGEREIKT AAN DE MEEST OPVALLENDE GASTEN. MIS DEZE UNIEKE AVOND VOL PLEZIER EN GEKKIGHEID NIET! WE ZIEN JE DAAR!

15 JUNI
15:00 - 17:00
@Geitenplein Mariakerke
Waterballonnen op Geitenpleintje

KOM EN DOE MEE AAN ONS WATERBALLONNENGEVECHT OP HET GEITENPLEIN! HET WORDT EEN SPETTERENDE DAG VOL PLEZIER. NEEM JE VRIENDEN MEE EN LAAT JE INNERLIJKE KIND VRIJ TERWIJL WE ELKAAR BEVECHTEN MET WATERBALLONNEN.

Activiteiten vergadering met frietjes van Kenny 
15 JUNI
18:00 - 19:00
@Instuif JH De Korre

DOE MEE MET ONZE ACTIVITEITENVERGADERING VOOR LEDEN! SAMEN BEPALEN WE WELKE LEUKE DINGEN WE DEZE ZOMERVAKANTIE GAAN DOEN. EN ALS DANK VOOR JULLIE INBRENG, TRAKTEREN WIJ JULLIE OP HEERLIJKE FRIETJES! HET WORDT EEN GEZELLIGE EN PRODUCTIEVE BIJEENKOMST DIE JE NIET WILT MISSEN!

19 JUNI
15:00 - 17:00
@Instuif JH De Korre
Boardgame namiddag

KOM GEZELLIG SAMEN MET JE VRIENDEN EN SPEEL LEUKE BORDSPELLEN IN JEUGDHUIS DE KORRE! ONTDEK NIEUWE SPELLEN OF SPEEL JE FAVORIETE SPELLEN OPNIEUW. HET PERFECTE MOMENT OM PLEZIER TE HEBBEN EN TE ONTSPANNEN. KOM EN DOE MEE!

21 JUNI
17:00
VERTREK vanaf De Korre
Bier aan Zee Middelkerke

KOM GEZELLIG MET ONS MEE NAAR BIER AAN ZEE IN MIDDELKERKE! WE VERTREKKEN SAMEN OM 17:00 UUR VANAF ONS JEUGDHUIS. SAMEN SPRINGEN WE OP DE TRAM NAAR MIDDELKERKE. NA EEN LEUKE TIJD DAAR, KUN JE OP JE EIGEN TEMPO TERUGKOMEN. HET WORDT EEN LEUKE DAG!

School is Out
26 JUNI
14:00 - 18:00
@ Maria-Hendrikapark "Bosje"

KOM GEZELLIG NAAR SCHOOL IS OUT, EEN JONGERENFESTIVAL GEORGANISEERD DOOR STAD OOSTENDE IN HET MOOIE MARIAHENDRIKAPARKJE. HET JEUGDHUIS ZAL OP DE DAG VAN HET FESTIVAL GESLOTEN ZIJN, OMDAT WIJ MET VOLLE ENTHOUSIASME MEEDOEN EN MEER DAN ONS BEST DOEN OM DIT FANTASTISCHE EVENEMENT TOT EEN GROOT SUCCES TE MAKEN! JE BENT VAN HARTE WELKOM OM TE KOMEN GENIETEN VAN DE LEUKE ACTIVITEITEN OP SCHOOL IS OUT!

29 JUNI
15:00 - 17:00
@ Surfclub Inside Outside
Prijs voor leden: €10
Inschrijven verplicht! DM insta of lizy@jhdekorre.be
Suppen @ Inside Outside

KOM SUPPEN MET ONS BIJ SURFCLUB INSIDE OUTSIDE IN OOSTENDE! HET WORDT EEN LEUKE DAG OP HET WATER. VERGEET NIET JE IN TE SCHRIJVEN, WANT PLAATSEN ZIJN BEPERKT.

bottom of page