top of page

De Korre

Jeugdhuis de Korre, de plaats om als jongere je vrije tijd te spenderen! Iedereen die jeugdig van zin is, is bij ons welkom. Het jeugdhuis is een plaats waar je je als vrijwilliger helemaal kunt ontplooien. Je eigen feestjes organiseren, de bar openhouden of uiteindelijk zelf bestuurder worden van het gezelligste jeugdhuis ooit! Het kan allemaal in De korre.

Instuif

Kom rustig een babbeltje slaan aan de bar, gamen op onze Playstation of computers, een film opzetten, je eigen muziek draaien, …
Onze instuif is vrij toegankelijk voor iedereen. 

Band

Plug 'n Play

Het sessiekot is een laagdrempelig en kwalitatief repetitieruimte voor alle jongeren die willen experimenteren met muziek. Het richt zich vooral op ongeorganiseerde muzikanten en beginnende bands.

 

Het sessiekot voorziet basisversterking, drumkit, gitaren, micro en kwalitatief materiaal. Tijdens de openingsuren kunnen jongeren vrij repeteren. Daarnaast kunnen ze ook reserveren voor een sessie. Dit project wil zich onderscheiden van de bestaande repetitieruimtes door de kwaliteit en toegankelijkheid van de ruimte. Dit alles omkadert en begeleid binnen de jeugdhuiswerking.

bottom of page